U bent hier

 

Nieuws

In 2014 installeerde GIAL voor de Stad Brussel het gratis openbare wifinetwerk Bru-Wifi. In 2017 verhuizen alle access points naar het gewestelijke netwerk wifi.brussels.

De openbare ruimte op het grondgebied van de Stad Brussel wordt uitgebaat door handelaars op openbare markten, of nog door etablissementen zoals restaurants en cafés, die terrassen, schragen, kraampjes opstellen ... op de openbare weg. Hoe kunnen we de vergunningen beter beheren en deze bezetting controleren?

Stel u voor: de Stad Brussel met haar 24 Franstalige kinderdagverblijven voor ongeveer 1200 plaatsen en meer kinderen. Hoe kunnen we de inschrijvingen en de facturatie het beste en op correcte wijze beheren?

In 2016 werd er een e-loket opgericht waarmee u 5 administratieve documenten kon aanvragen. Tijdens de tweede fase werd de toegang tot 16 andere documenten vereenvoudigd. 

GIAL begeleidt het project voor een pedagogisch gebruik van iPads in de scholen van de Stad Brussel. Het gebruik van dergelijke tablets kan... school maken!

Deze versie is gebruiksvriendelijker, dynamischer, moderner en interactiever. Ze ging op 18 april 2017 online.

GIAL is actief op de sociale media, uiteraard om zijn verwezenlijkingen, diensten, en nieuwste vacatures voor te stellen, nieuwe opdrachten...

Het beleid om de scholen in de Stad Brussel uit te rusten met interactieve whiteboards en tablets begon in 2011. In 2017 werd een studie gepubliceerd Les pratiques d’enseignement et d’apprentissage avec le numérique (De gebruiken rond onderwijs en leren met digitale middelen).

GIAL is voor het derde jaar op rij aanwezig op het Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne met een stand om de aankoop- en opdrachtencentrale voor IT-oplossingen voor te stellen. En GIAL verwacht u daar!

AOO16025. Opdracht voor de digitalisering van aanvraagdossiers voor huuraanvragen van de Grondregie van de Stad Brussel