U bent hier

 

Nieuws

GIAL is voor het derde jaar op rij aanwezig op het Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne met een stand om de aankoop- en opdrachtencentrale voor IT-oplossingen voor te stellen. En GIAL verwacht u daar!

AOO16025. Opdracht voor de digitalisering van aanvraagdossiers voor huuraanvragen van de Grondregie van de Stad Brussel

AOO16021. Opdracht voor de levering van computermonitors (voor de Stad Brussel).

GIAL heeft op verzoek van de Stad Brussel (Schepen van leefmilieu en internationale solidariteit) een website opgezet voor de Veertiendaagse van de internationale solidariteit, en een andere voor het Klimaatplan.

De 4e GIAL-dag zal doorgaan in Brussel op woensdag 19 oktober 2016. Hier kunnen deelnemers van gedachten wisselen over de aankoop- en opdrachtencentrale voorgesteld door GIAL.

Sinds 2005 gebruikt de Stad Brussel een workflow (letterlijk een werkstroom) om op informaticavlak de gemeentevergaderingen te beheren. Vandaag verandert de Gemeenteraad in een e-gemeenteraad waar alle gemeenteraadsleden via een tablet toegang hebben tot alle documenten.

De Stad Brussel wilde snel een website summer.brussel.be online zetten als promotie voor de vele zomerse activiteiten. Ze deed hiervoor een beroep op GIAL.

Om te vermijden dat de burger tijd zou verliezen in de kantoren van de gemeentelijke overheid of dat de wachtrijen stress of zelfs agressiviteit zouden opwekken, is het wellicht veel eenvoudiger dat burgers een afspraak maken. Een dergelijke oplossing die de e-administratie bevordert, werd ingevoerd door GIAL voor de Stad Brussel.
 

​GIAL zal zeker aanwezig zijn op Publica, het salon van de beleidsmakers, dat plaatsvindt in Tour & Taxis (Brussel) op 2 en 3 juni 2016. De ideale gelegenheid om kennis te maken met GIAL, zijn aankoop- en opdrachtencentrale en zijn partners.

Het e-loket geeft Brusselaars de mogelijkheid om op afstand administratieve documenten aan te vragen en af te drukken. Dit initiatief van de Stad Brussel in samenwerking met GIAL kreeg veel aandacht in de pers.