U bent hier

 

Nieuws

GIAL is actief op de sociale media, uiteraard om zijn verwezenlijkingen, diensten, en nieuwste vacatures voor te stellen, nieuwe opdrachten...

AOO17006. Aankoop van interactieve whiteboards, onder andere voor de Franstalige en Nederlandstalige scholen van de stad Brussel.

AOO17007. Opdracht voor de aankoop van RFID-hardware en -software voor de bibliotheken.

Het beleid om de scholen in de Stad Brussel uit te rusten met interactieve whiteboards en tablets begon in 2011. In 2017 werd een studie gepubliceerd Les pratiques d’enseignement et d’apprentissage avec le numérique (De gebruiken rond onderwijs en leren met digitale middelen).

GIAL is voor het derde jaar op rij aanwezig op het Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne met een stand om de aankoop- en opdrachtencentrale voor IT-oplossingen voor te stellen. En GIAL verwacht u daar!

AOO16025. Opdracht voor de digitalisering van aanvraagdossiers voor huuraanvragen van de Grondregie van de Stad Brussel

AOO16021. Opdracht voor de levering van computermonitors (voor de Stad Brussel).

GIAL heeft op verzoek van de Stad Brussel (Schepen van leefmilieu en internationale solidariteit) een website opgezet voor de Veertiendaagse van de internationale solidariteit, en een andere voor het Klimaatplan.

De 4e GIAL-dag zal doorgaan in Brussel op woensdag 19 oktober 2016. Hier kunnen deelnemers van gedachten wisselen over de aankoop- en opdrachtencentrale voorgesteld door GIAL.

Sinds 2005 gebruikt de Stad Brussel een workflow (letterlijk een werkstroom) om op informaticavlak de gemeentevergaderingen te beheren. Vandaag verandert de Gemeenteraad in een e-gemeenteraad waar alle gemeenteraadsleden via een tablet toegang hebben tot alle documenten.