U bent hier

 

Nieuws

Deze versie is gebruiksvriendelijker, dynamischer, moderner en interactiever. Ze ging op 18 april 2017 online.

Deze opdracht AOO17011 is een opdracht voor meerjarenleveringen en bestellingen met betrekking tot de aankoop van accessoires en klein informaticamateriaal.

AOO17017. Deze opdracht heeft tot doel de aankoop en de inbedrijfstelling van een moderne, eenvoudige en betrouwbare oplossing om een verdwijnpaal automatisch te openen vanop een gsm/smartphone.

GIAL is actief op de sociale media, uiteraard om zijn verwezenlijkingen, diensten, en nieuwste vacatures voor te stellen, nieuwe opdrachten...

AOO17006. Aankoop van interactieve whiteboards, onder andere voor de Franstalige en Nederlandstalige scholen van de stad Brussel.

AOO17007. Opdracht voor de aankoop van RFID-hardware en -software voor de bibliotheken.

Het beleid om de scholen in de Stad Brussel uit te rusten met interactieve whiteboards en tablets begon in 2011. In 2017 werd een studie gepubliceerd Les pratiques d’enseignement et d’apprentissage avec le numérique (De gebruiken rond onderwijs en leren met digitale middelen).

GIAL is voor het derde jaar op rij aanwezig op het Salon des Mandataires in Marche-en-Famenne met een stand om de aankoop- en opdrachtencentrale voor IT-oplossingen voor te stellen. En GIAL verwacht u daar!

AOO16025. Opdracht voor de digitalisering van aanvraagdossiers voor huuraanvragen van de Grondregie van de Stad Brussel

AOO16021. Opdracht voor de levering van computermonitors (voor de Stad Brussel).